IBIS Educational Center Homepage
IBIS Educational Center Homepage

Despre noi

Mariana Marinescu

Sunt Mariana Marinescu, sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si am absolvit numeroase cursuri educationale internationale pentru o continua perfectionare a cunostintelor. Predau limba engleza de peste 15 ani, initial am predat in cadrul unor scoli si centre educationale din Bucuresti, iar din 2017 am fondat propriul centru educational, IBIS Educational Center. Sunt mama a 3 copii, ceea ce este o devarata provocare si ma determina sa-mi prfectionez continuu cunostintele de psihologie si parenting. Acest lucru ma ajuta foarte mult in a lucra eficient cu copiii, in a le intelege starile si emotiile prin care trec in diverse etape de varsta.
Predarea unei limbi straine permite dezvoltarea mai multor abilitati, prin jocurile si activitatile pe care le facem la ora, copiii au posibilitatea sa-si dezvolte:

  • abilitatile de comunicare
  • lucrul in echipa
  • creativitatea
  • gandirea critica, mereu ii stimulez sa-si spuna punctul de vedere si sa argumenteze raspunsurile

Dezvoltarea increderii in sine este un proces indelungat care incepe in copilarie si sta la baza succesului fiecaruia din noi toata viata. Cand copilul este incurajat si vede ca treptat apar si rezultatele, creste stima de sine a copilului, dar si placerea pentru cunoastere.
Incurajez elevii sa-si spuna punctul de vedere, sa nu se teama de esec, sa se teama mai degraba de renuntarea de a mai incerca, ii pregatesc pentru viata, pentru explorarea necunoscutului.

Stiu + Pot + Vreau = Performanta

aceasta este formula care duce la performanta si aceasta poate fi incurajata in primul rand de un profesor.

Provenind dintr-o familie de profesori de cateva generatii, consider ca am abilitati innascute pentru a preda.
Un motto ce ma reprezinta in procesul educational:
"Teachers who love teaching teach children to love learning" (Robert John Meehan)
si consider un aspect foarte important si o mare provocare stimularea curiozitatii cunoasterii intr-o era a tehnologiei cand atentia copiilor este distrasa considerabil de tehnologie.

Va astept cu drag la cursurile mele la cursurile mele si nu uitati: Never stop learning!

Mariana Marinescu
Benefit 1
Benefit 2
Benefit 3
Benefit 4
Benefit 5
Benefit 6

Suna acum pentru inscrieri

+4 0749 280 090

Suna acum pentru inscrieri

+4 0749 280 090

Inscrie-te la cursuri

contact@ibiseducenter.ro